marți, 9 ianuarie 2018

Unfaithful (2002)

Gen: Drama

Distributie: Richard Gere, Diane Lane, Olivier Martinez, Erik Per Sullivan, Myra Lucretia Taylor

Regizor: Adrian Lyne [a mai regizat: Lolita(1997), Indecent Proposal(1993), Jacob's Ladder(1990), Fatal Attraction(1987), Nine 1/2 Weeks(1986)]

Buget: 50.000.000 $
Incasari: 122.000.000 $

Premii:
- Best Actress (Diane Lane), National Society of Film Critics Awards, USA 2003
- Best Actress (Diane Lane), New York Film Critics Circle Awards, 2002
- Best Actress in a Motion Picture, Drama (Diane Lane), Satellite Awards, 2003

Nota Gealapa: 7.15
Metascore: 63/100

Casnicia unui cuplu din suburbiile New Yorkului ia o turnura periculoasa, dupa ce sotia incepe p idila adultera.

Un film numai bun pentru a intari convingerile barbatilor misogini ca toate femeile sunt... usor influentabile. Destul de interesant ce am vazut. Prima parte este partea care se ocupa de drama. Aceasta este facuta destul de bine. Scenariul bun, scene de sex bune, crste tensiunea si urca mingea la fileu pentru a doua parte a filmului, cea car ar fi trebuit sa fie thriller. Aici insa, lucrurile scapa de sub control si se pierde atentia la detalii, astfel ca si logica dispare incet-incet. Pacat ca a risipit tot ce s-a construit cu migala in prima ora a filmului.

Distributia este in regula. Richard Gere are o interpretare in nota lui obisnuita, adica destul de buna. Nu stiu cata placere i-a facut lui sa dea viata acestui personaj, care l-a emasculat putin. Surpriza a fost Diane Lane, o actrita experimentata, la care nu am fost prea atent pana acum, dar care a avut o prestatieimpresionanta pe alocuri, extrem de credibila si foarte sexy, aratand lumii ca este o milf veritabila. Ea adus acest film in spate.

Filmul este destul de profund si are mai multe straturi psihologice. Nu este atat o drama generata de intriga, cat una generata de personaje si de felul in care acestea sunt dezvoltate. Cinematografia si muzica functioneaza si ele bine impreuna, asa ca acest film poate fi o optiune care vor un film mai serios. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!