marți, 2 ianuarie 2018

Unleashed (2005)

Gen: Actiune, Thriller

Distributie: Jet Li, Bob Hoskins, Morgan Freeman, Kerry Condon, Vincent Regan

Regizor: Louis Leterrier [a mai regizat: The Brothers Grimsby(2016), Now You See Me(2013), Clash of the Titans(2010), The Incredible Hulk(2008), Transporter 2(2005)]

Buget: 45.000.000 $
Incasari: 27.000.000 $

Nota Gealapa: 7.35
Metascore: 58/100

Un om tinut in sclavie de mafie inca din copilarie si dresat sa se comporte ca un caine de lupta evadeaza si incearca sa inceapa  o noua viata.

Un film surprinzator de bun. O poveste simpla, dar originala si lina de potential, care a fost pusa in scena fara prea multe pretentii, intr-un mod simplu si eficient. Efecte vizuale nu exista, dar sunt cateva cascadorii interesante si scene de lupta foarte reusite. Nu are un final imprevizibil, dar este palpitant de la inceput pana la sfarsit si asta compenseaza cumva.

Este poate cel mai bun film cu Jet Li pe care l-am vazut, poate pentru ca este si unul din filmele in care acesta vorbeste cel mai putin. L-au lasat sa faca ce stie mai bine, adica sa se lupte si au lasat vorbit si actoria in seama unor oameni acre se pricep. Ma refer la Morgan Freeman si Bob Hoskins, acre desi nu au oferit interpretari mrcante pentru cariera lor, au avut prestatii solide si au oferit credibilitate filmului. Cred ca cei doi au reusit cumva sa ii ridice nivelul si lui Jet Li.

Desi este un film violent, atinge si momente mai sensibile si tranziteaza intre mai multe genuri, fara a avea insa o criza de personalitate. CInematografia este reusita, iar personajele sunt dezvoltate cum trebuie si capata profunzime pana la final, astfel ca este usor sa empatizezi cu protagonistii. Recomand acest film si cred ca va va surprinde. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!