luni, 8 ianuarie 2018

Machete (2010)

Gen: Actiune, Crima, Thriller

Distributie: Danny Trejo, Michelle Rodriguez, Robert De Niro, Jessica Alba, Steven Seagal

Regizor: Ethan Maniquis [aflat la prima experienta ca regizor]

Buget: 10.500.000 $
Incasari: 45.000.000 $

Premii:
- Favorite Movie Actress - Drama/Adventure (Jessica Alba), ALMA Awards, 2011

Nota Gealapa: 6.40
Metascore: 60/100

Dupa ce este atras intr-o capcana si tradat de omul care il angajase sa asasineze un senator din Texas, un fost politist mexican incepe o razbunare furibunda impotriva fostului sau sef.

Ce film idiot. Si spun asta in cel mai bun sens al cuvantului. Cum altfel sa ii spui unui film in care cineva ii scoate matele altcuiva si apoi le foloseste sa faca rapel de pe o cladire? Este un film sangeros, dar intr-un mod amuzant, distractiv, palpitant si care nu are absolut nici o logica.Efectele vizuale sunt atat de proaste, incat...sunt bune, dialogurile sunt atat de proaste, incat...sunt bune...ce mai, este genul ala de film care are toate calitatile pentur a deveni placerea vinovata a cuiva.

Apropo de placeri vinovate, cred ca Danny trejo este placerea vionvata a Hollywoodului. Este un fel de glumita pe care studiourile o fac lumii, pentru ca altfel nu imi explic cum un om cu o fata atat de necomerciala si cu atat de putin talent actoricesc este distribuit in atatea filme, ba mai este si protagonist in unele, cum se intampla siaici. Pe langa el, in rolurile secundare, o multime de actori mult mai bine cotati care au acceptat sa ii fie locotenenti, probabil considerand ca fac un act caritabil. O sa ii amintesc doar pe Robert De Niro, Steven Seagal, Jessica Alba, Michelle Rodriguez, Don Johnson si Lindsay Lohan. BIneinteles ca nici o interpretare de aici nu poate fi luata in serios; sunt absolut ridicole, ca intregul film de altfel.

Daca nu ai nici o problema sa vezi relaxat o satira ca Machete, inseamna ca esti un cineast devotat care accepta cu usurinta niste violenta strigatoare la cer si niste nuditate fara rost, intr-un film cu si despre exploatarea mexicanilor. tind sa cred ca asta este filmul care i-a dat lui Trump ideea de aconstrui un zid. Pare genul de film pe care l-ar urmari. Este un film ami degraba adresat barbatilor, carora il si recomand. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!