marți, 2 ianuarie 2018

Thor: Ragnarok (2017)

Gen: Actiune, Aventura

Distributie: Chris Hemsworth, Tom Hiddleston, Cate Blanchett, Idris Elba, Jeff Goldblum

Regizor: Taika Waititi [a mai regizat: Hunt for the Wilderpeople(2016), What We Do in the Shadows(2014), Boy(2010), Eagle vs Shark(2007)]

Buget: 180.000.000 $
Incasari: 803.000.000 $

Nota Gealapa: 8.15
Metascore: 73/100

Prizonier, puternicul Thor trebuie sa lupte pana la moarte impotriva lui Hulk, un fost aliat. El trebuie sa supravietuiasca si sa incerce sa o opreasca pe atotputernica Hela sa ii distruga casa si intreaga civilizatie asgardiana.

Thor nu era neaparat franciza mea preferata de la Marvel, dar cu acest al treilea film al seriei a urcat vertiginos in topul preferintelor mele. In mod curios pentru o franciza, acest al treilea film este mult ami bun decat primele doua. efectiv m-a dat pe spate. Asta s-a intamplat nu neaparat datorita efectelor vizuale impresionante, pentru ca la acestea ma asteptam. S-a intamplat datorita unui scenariu excelent care a oferit dialoguri savuroase si incredibil de amuzante. Sunt comedii pure la care nu am ras atat de mult.

Distributia este in mare parte aceeasi, dar si la actorii obinuiti ai seriei am vazut imbunatatiri masive. Este poate cea mai buna prestatie a lui Chris Hemsworth, care a ajuns la un nivel maxim de confort in pielea lui Thor. Noile aditii nu au fost nici ele rele deloc. tessa thompson a avut o interpretare foarte buna si s-a integrat imediat, iar Jeff Goldblum este un actor pe care nu il mai vedem atat de des in filme importante, dar de fiecare data cand are ocazia livreaza prestatii solide.

In afara de umorul neasteptat de bun, Thor ataca publicul folosind armele deja cunoscute: monstri uriasi, femei frumoase, armate de zombie, o vrajitoare malefica si un caine mare si infricosator. Culmea este ca toate aceste traznai au cumva sens impreuna si filmul asta ne arata cum ar fi trebuit sa arate aceasta serie inca de la inceput. Cred ca schimbarea regizorului a fost de bun augur. Se pare ca Taika Waititi a adus un aer proaspat care era cu adevarat necesar. Este pur si simplu un film epic pe care il recomand cu incredere. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!