sâmbătă, 27 ianuarie 2018

The Prince & Me 4: The Elephant Adventure (2010)

Gen: Romantic

Distributie: Kam Heskin, Chris Geere, Jonathan Firth, Selina Lo, Prinya Intachai

Regizor: Catherine Cyran [a mai regizat: The Prince $ Me 3: A Royal Honeymoon(2008), Chritmas Do-Over(2006), The Prince & Me II: The Royal Wedding(2006), Dangerous Waters(1999), True Heart(1997)]

Buget: 2.500.000 $

Nota Gealapa: 6

Regele Edvard si regina Paige zboara in Sangyoon pentru a asista la nunta aranjata a printesei Myra, care este indragostita de un om simplu. Eddie si Paige incearca sa ajute dar intampina o serie de probleme si un elefant regal, dar pana la urma dragostea invinge.

Avand in vedere parcursul de pana acum al francizei, ma asteptam ca acest ultim film al seriei sa fie un dezastru, dar am avut surpriza sa fie mai degraba agreabil. Am avut parte de ceva mai mult umor decat de obicei si chiar de cateva scene de actiune. Actiunea se desfasoara intr-o alta tara imaginare si urmeaza toate cliseele clasice. nu cred ca a ratat vreunul. Este exagerat de siropos si previzibil, dar am incercat sa ma concentrez pe momentele bune.

Distributia este aceeasi in mare parte. Din pacate si interpretarile sunt aceleasi, adica mediocre si imobile, fara prea multa chimie intre protagonisti. Dintre numele noi pot sa zic ca Selina Lo a avut o prestatie chiar bunicica. Ea a reprezentat sarea si piperul acestui film. Dupa ea, cea mai buna prestatie cred ca a avut-o elefantul.

Regizorul a fost la un pas sa strice toate momentele bune din film cu o ultima scena penibila, desprinsa parca de la Bollywood. Nici macar nu s-a priceput sa inventeze o tara asa cum trebuie. Vedeam cand influente indiene, cand chinezesti. Din punct de vedere al povestii haosul este acelasi ca in intreaga franciza. Nu exista nici un motiv pentru care cineva sa vada acest film.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!