luni, 29 ianuarie 2018

Revelation Road 2: The Sea of Glass and Fire (2013)

Gen: Actiune

Distributie: David A.R. White, Brian Bosworth, Eric Roberts, Andrea Logan White, Noell Coet

Regizor: Gabriel Sabloff [a mai regizat: Dancer and the Dame(2015), WWJD What Would Jesus Do? The Journey Continues(2015), Revelation Road: The Black Rider(2014), Revelation Road: The Beginning of the End(2013), Apostle Peter and the Last Supper(2012)]

Nota Gealapa: 5.25

Agentul de vanzari Josh, devine un razboinic al drumurilor in incercarea sa de a se intoarce acasa, dar Dumnezeu ii ghideaza pe altii sa il ajute pe Josh sa devina parte din planul Sau.

Acest sequel, ca si predecesorul sau, incearca sa age credinta in oameni cu ajutorul violentei, gandindu-se ca poate asta este o cale mai usoara de a ajunge la oameni. Dar in afara de ceva mai multa ctiune si o oarecare tensiune, acest film nu aduce nimic in plus fata de primul al seriei. Este extrem de slab. Arata saracacios, scenariul este mediocru si are maxim doua scene reusite. Ca sa nu mai zic ca sunt atatea flashbackuri, incat sunt aproape sigur ca jumatate din film sunt doar amintiri ale personajelor.

Distributia este aceeasi din primul film, iar interpretarile sunt la fel de slabe. E drept ca scenariul nu a ajutat pe nimeni, dar nici actorii nu sunt cine stie ce. Momentele in care interpretarea le-a iesit, le poti numara pe degete. Nici cei care s-au ocupat de casting nu au ajutat vreun pic in acest sens; au ales oameni nepotriviti in roluri nepotrivite.

Daca cineva crede ca acest film este unul cu actiune post-apocaliptica, va avertizez ca este doar un film de propaganda crestina. Practic Dumnezeu se intoarce pe Pamant si ii ia cu el pe cei vrednici, iar cei ramasi se intorc unul impotriva celuilalt. Nu va lasati pacaliti de un poster inselator. Daca nu aveti trei matanii la mana si vreo Evanghelie ca ringtone, nu aveti de ce sa vedeti acest film. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!