vineri, 19 ianuarie 2018

The Hollow (2015)

Gen: Horror

Distributie: Stephanie Hunt, Sarah Dugdale, Alisha Newton, Hilary Jardine, Richard Harmon

Regizor: Sheldon Wilson [a mai regizat: Stickman(2017), Neverknock(2017), The Night Before Halloween(2016), The Unspoken(2015), Shark Killer(2015)]

Buget: 2.000.000 $

Nota Gealapa: 3.85

Ceva se intampla cand Sarah, Marley si Emma o viziteaz ape matusa lor Cora. O creatura ciudata omoara oameni, unul cate unul. singura scale de a scapa este sa te ascunzi pana in zori.

Acest film a fost interesant fix 30 de secunde. Dupa aceea tot ce am vazut a fost o prostie. Nu s-a multumit cu o singira intriga plina de stereotipuri; a combinat mai multe. A fost despre vrajitoare, despre Halloween si despre fete tinere care merg pe o insula pustie. Te astepti la un film de televiziune sa fie mediocru si lipsit de originalitate, dar acesta a intrecut oricelimita. unde mai pui ca demult nu am mai vazut dialoguri atat de proaste.

Dupa distributie si dupa modul de interpretare, acest film s-ar fi putut numi si "Cum ar fi fimele, daca nimeni n-ar avea talent". Absolut deplorabile prestatiile tuturor asa zisilor actori. Ma dor urechile de la cat tipat fara sens am auzit, plus ca este o performanta in sine pentru un film in care destule personaje feminine plang, faptul ca nu am vazut nici o lacrima.

Efectele vizuale sunt slabe chiar si pentru un film produs de SyFy. Personajul negativ arata decent noapte, dar la lumina zilei arata ca desen animat. Sheldon Wilson a produs aproape 20 de filme, toate cam de acelasi nivel, asa ca nu este nici o surpriza ca din mainile lui nu a iesit vreo capodopera. Decat sa vedeti acest film, mai bine vedeti un episod din Teleenciclopedia. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!