miercuri, 17 ianuarie 2018

When the Bough Breaks (2016)

Gen: Drama, Thriller, Mister

Distributie: Morris Chestnut, Regina Hall, Romany Malco, Michael Kenneth Williams, Glenn Morshower

Regizor: Jon Cassar [a mai regizat: Forsaken(2015), Washington Field(2009), 24(2008), Company Man(2007), Danger Beneath the Sea(2001)]

Buget: 10.000.000 $
Incasari: 31.000.000 $

Nota Gealapa: 5.85
Metascore: 28/100

O tanara care este mama surogat pentru un cuplu, devine periculos de obsedata de cel care este tatal copilului.

Am mai vazut filme cu femei care o iau razna, iar asta nu este printre cele mai bune. Intriga ofera destul potential, dar este irosit cu gratie printr-o punere in scena dezasturoasa, care de multe ori ignora logica, doar de dragul unui conflict suplimentar, desi daca ar fi fost putin istet, regizorul ar fi putut crea suficienta tensiune fara sa renunte la credibilitate. Este un film mediocru in cea mai mare parte, cu vreo doua momente tensionate si cam atat.

Distributia nu este nici ea cine stie ce. Cele mai importante nume sunt Morris Chestnut si Regina Hall, actori din linia a doua, daca nu chiar a treia a Hollywoodului. Cei doi sunt suficient de experimentati si versatili pentru a avea interpretari decente, dar nu cred ca sunt destul de abili pentru a ridica nivelul unui scenariu mediocru, iar asta s-a vazut. Jaz Sinclair, antagonista din acest film, a avut o prestatie oscilanta, cu momente de ratacire, dar si momente in care am crezut-o pe deplin.

Trailerul face acest film sa para plin de clisee, dar acestea sunt surprinzator de putine. Mi-a placut de asemenea si ritmul alert, potrivit pentru acest subiect. Din pacate filmul este foarte previzibil si livreaza exact ce te-ai astepta, dar in zilele de astazi originalitatea este destul de greu de gasit. Nu este un film tocmai rau pentru o seara de film, dar nu va asteptati sa fiti dati pe spate. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!