sâmbătă, 6 ianuarie 2018

When in Rome (2010)

Gen: Romantic, Comedie

Distributie: Kristen Bell, Josh Duhamel, Anjelica Huston, Danny DeVito, Will Arnett

Regizor: Mark Steven Johnson [a mai regizat: Finding Steve McQueen(2017), Killing Season(2013), Ghost Rider(2007), Daredevil(2003), Simon Birch(1998)]

Buget: 55.000.000 $
Incasari: 44.000.000 $

Nota Gealapa: 6.35
Metascore: 25/100

Beth este o tanara din New York care nu are noroc in dragoste. In timpul unei calatorii neprevazute la Roma, ea fura niste monezi dintr-o fantana celebra a dragostei, iar din acel moment este urmarita de o intreaga banda de petitori.

Imi inchipui ca filmul asta poate fi indragit cu adevarat doar de cateva printese de cartier rasfatate excesiv. Pentru orice persoana care are in organism o urma de testosteron,s a creier, este doar o comedie romantica mediocra. Cred ca am ras o singura data pe intreaga durata a filmului. Intriga este una firava, cu ceva potential, dar aproape orice tentativa de a realiza niste umor situational, pentru ca scenariul este oribil si nu poate fi vorba de dialoguri amuzante, a fost sortita esecului.

Distributia nu pare rea la prima vedere, dar in conjunctura asta nimeni nu a reusit sa produca vreo prestatie mai de Doamne-ajuta. Josh Dhamel a fost act de cat decent si Danny DeVito, atat cat a aparut, in rest nimic notabil. Cta despre protagonista Kristen Bell, cu prestatia asta a reusit sa imi devina chiar mai antipatica decat imi era deja.

Inca de la prima scena dialogul te zgarie pe creier. Atat de nenatural, ciudat si neamuzant este. Senzatia pe acre o lasa acest film este aceea de "timpul trece leafa merge", in sensul in care cei care s-au ocupat pareau linistiti cu faptul ca isi iau salariul indiferent daca filmul este sau nu amuzant. Daca nu aveti unghii false vizibile de pe partea cealalta a strazii nu aveti nici un motiv sa vedeti acest film.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!