duminică, 21 ianuarie 2018

Barbershop (2002)

Gen: Comedie, Drama

Distributie: Ice Cube, Cedric the Entertainer, Eve, Anthony Anderson, Sean Patrick Thomas

Regizor: Tim Story [a mai regizat: Ride Along 2(2016), Brothers in Atlanta(2016), What Goes Around Comes Around(2016), Think Like a Man Too(2014), Ride Along(2014)]

Buget: 12.000.000 $
Incasari: 78.000.000 $

Premii:
- Best Ensemble, Washington DC Area Film Critics Association Awards, 2002

Nota Gealapa: 6.65
Metascore: 66/100

O zi petrecuta intr-o frizerie din sudul orasului Chicago.

Un film simplu si destul de inteligent pus in scena. Alterneaza momentele de comedie cu abordarea unor teme serioase si face asta pe intreaga sa durata. Nu imi place ca e un film etnic si eu nu sunt mare fan al acestui gen de filme, dar macar este un film etnic bun. Nu este cel ami palpitant film, dar are momentele lui de tensiune. Principalul sau punct de atractie insa, ramane umorul de buna calitate.

Distributia si prestatia acesteia este factorul care decide daca un film de acest gen este bun sau nu. De aceasta, ajutati si de un scenariu bun, majoritatea actorilor au oferit interpretari foarte naturale, credibile si placute ochiului. Au fost si vreo doua oi negre, dar nu au deranjat foarte tare. In cele mai multe cazuri chimia dintre protagonisti a fost foarte buna.

Personajele sunt foarte diferite si intentionat stereotipizate, pentru a transmite mai usor mesajul. Per total, imi place acest proiect. Are un aer fresh foarte binevenit. E numai bun pentru un film usurel de duminica si il recomand. Sunt curios sa vad si cele doua sequeluri acre au aparut. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!