sâmbătă, 27 ianuarie 2018

The Prince & Me 3: A Royal Honeymoon (2008)

Gen: Romantic, Comedie

Distributie: Kam Keskin, Chris Geere, Adam Croasdell, Jonathan Firth, Todd Jensen

Regizor: Catherine Cyran [a mai regizat: The Prince & Me: The Elephant Adventure(2010), Christmas Do-Over(2006), The Prince & Me II: The Royal Wedding(2006), Dangerous Waters(1999), True Heart(1997)]

Nota Gealapa: 5.60

Regele Edvard, pentru a-i face pe plac reginei Paige, schimba destinatia lunii lor de miere si cei doi ajung in Belavia, o tara aflata sub protectia coroanei. Cei doi descopera un complot marsav al primului ministru danez, dar in ciuda acestei rasturnari de situatie, Eddie, Paige si Belavia castiga.

O tara fictiva... exact ce ii lipsea acestei frncize. Din nou nu imi explic cum de nu exista o petitie pe undeva prin Danemarca in care sa se protesteze asupra modului in care este prezentata aceasta tara si poporul ei. Este o comedie destul de infantila cu maxim doua scene amuzante, iar in rest doar glume pe care le-am vazut de zeci de ori in alte filme. Absolut nimic deosebit la acest film. Seria este pe o panta descendenta in continuare.

Distributia pastreaza in rolurile principale aceiasi actori ca in filmul precedent, iar acestia produc aceleasi interpretari mai degraba mediocre. Parca Kam heskins a fost un pic mai dezghetata, dar in rest doar interpretari atat de exagerate, ca aproape par caricaturale si ma indoiesc ca acesta a fost un procedeu intentionat.

Din pacate filmul nu reuseste sa isi depaseasca conditia de film de mana a doua. Cred ca primul film al seriei, chiar daca nici el nu e vreo capodopera, este si probabil va ramane cel mai bun film al seriei. Nu stiu de ce si cat va mai fi tinuta in viata aceasta poveste. Ar fi cazul  cacei acre lucreaza la acest proiect sa traga linie si sa mearga mai departe. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!