luni, 8 ianuarie 2018

Vacation (2015)

Gen: Comedie, Aventura

Distributie: Ed Helms, Christina Applegate, Skyler Gisondo, Steele Stebbins, Chris Hemsworth

Regizor: John Francis Daley [aflat la primul lungmetraj]

Buget: 31.000.000 $
Incasari: 105.000.000 $

Premii:
- Best Performance in a Feature Film - Leading Young Actor (11 - 13) (Steele Stebbins), Young Artist Awards, 2016

Nota Gealapa: 6.60
Metascore: 34/100

Rusty Griswold isi duce familia intr-o calatorie la Walley World pentru a mai iesi din rutina cu sotia lui si pentru a se reconecta cu fiii sai.

O comedie decenta cu destule lucruri bune, dar si cu multe minusuri. Intriga este banala si foarte uzata in industrie, iar scenariul nu este nici el vreo capodopera. Umorul este unul pe care eu nu prea il agreez, destul de stupid, in genul Steve Carell sau Will Ferrell.Recunosc ca am ras de vreo cateva ori, deci sunt si cateva scene reusite. Ma bucur macar ca de data asta tara din sud-estul Europei luata peste picior nu este Romania, ci Albania.

Distributia este foarte savuroasa, nu atat din cauza numelor protagonistilor, pentru ca nici Ed Helms si nici Christina Applegate nu sunt chiar cei mai populari sau actuali actori, dar in rolurile mici avem tot felul de aparitii, acre mai de care mai interesante. O sa ii enumar doar pe Chris Hemsworth, Leslie Mann, Chevy Chase, Nick Kroll sau Charlie Day. Fiecare dintre aceste aparitii a fost foarte binevenita.

Daca va place ca filmele voastre sa aiba sens si sa fie extrem de logice si aveti obiceiul sa analizati minutios detaliile, mai bine ocoliti acest film. In schimb, daca aveti chef sa nu ganditi prea mult si vreti sa va tirmiteti neuronii in pauza, atunci s-ar putea sa va placa. Producatorii nu s-au gandit la Oscaruri cand au facut acest film. S-au gandit sa faca lumea sa rada si pe alocuri le-a iesit, chiar daca mi-ar fi placut ca unele scene cu potential sa dureze putin mai mult. Desi poate parea asa, acest film nu este unul de familie, pentru toate varstele si as recomanda sa nu il vedeti impreuna cu copiii, daca nu ai 16-17 ani.  Ar trebui sa stiti de asemenea ca acest film este un remake, sau mai degraba un sequel dupa National Lampoon Vacation(1983), iar unele glume care pot parea de neinteles, sunt referinte catre acest film. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!