miercuri, 24 ianuarie 2018

Boyka: Undisputed IV (2016)

Gen: Actiune

Distributie: Scott Adkins, Teodora Duhovnikova, Alon Aboutboul, Julian Vergov, Brahim Achabbakhe

Regizor: Todor Chapkanov [a mai regizat: Viking Quest(2015), Crystal Skulls(2014), Asylum(2014), True Bloothirst(2012), Miami Magma(2011)]

Nota Gealapa: 7.90

In acest al patrulea film al seriei, Boyka incearca sa ajunga sa concureze in competitii legale, dar o moarte accidentala in ring il face sa puna la indoiala toate principiile sale.

 Aceasta franciza si-a atins apogeul in cel de-al treila film. Acesta incearca sa mulga din succesul predecesorului sau si culmea este careuseste in cea mai mare parte sa fie cam la acelasi nivel. Ar fi fost cel putin la fel de bun daca nu ar fi fi fost adaugata o drama inutila care nu are nici o legatura cu protagonistul, dar pe care acesta o imbratiseaza cu o inima deschisa pe care nu a aratat-o in primele filme si niste stereotipuri pe final, foarte populare in filmele de gen de la inceputul anilor '90. In rest, scenele de lupta sunt in continuare superbe si sangeroase.

In afara de Scott Adkins, care este protagonist, au disparut majoritatea actorilor din Undiputed 3, pentru ca personajele lor au murit brutal in acel film. Scott Adkins nu arata nici aici foarte multe abilitati actoricesti, dar arata in schimb ca este un expert al artelor martiale, mult subevaluat dupa parerea mea. Nu este Jackie Chan sau Bruce Lee, dar este cel putin de nivelul lui Tony Jaa de expemlu, un actor mult mai popular in industrie. As fi asteptat si o aparitie a lui Mykel Shannon Jenkins, un anonim la baza, dar care s-a descurcat bine in filmul precedent.

Nu stiu daca sa imi doresc sa apara si al cincilea sequel... Pe de-o parte parca as vrea sa vad mai mult, iar finalul di acest film a lasat loc de o continuare, chiar daca a inchis cumva un cerc, iar pe de alta parte imi e teama sa nu o ia la vale si ce urmeaza sa transforme intreaga serie intr-una banala. Pana una alta va recomand sa va bucurati de acest film. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!