sâmbătă, 27 ianuarie 2018

Unacknowledged (2017)

Gen: Documentar

Distributie: Richard Doty, Giancarlo Esposito, Steven M. Greer, Edgar D. Mitchell

Regizor: Michael Mazzola [aflat la prima experienta ca regizor]

Nota Gealapa: 7.35

Unacknowledged se concentreaza pe dosarele istorice ale proiectului "Disclosure"si pe motivele pentru care a fost instaurata aceasta secretomanie agresiva in jurul OZN-urilor. Dovezi noi ale contactului cu extraterestri, chiar vechi de zeci de ani, prezentate de martori importanti, dar si imagini cu OZN-uri, unele ndezvaluite pana acum.

Sunt de parere ca trebuie sa fii prost, nebun sau exagerat de ignorant sa crezi ca oamenii sunt singurele fiinte inteligente din univers, dar de aici pana la teoriile conspirationiste cu extarterestri care rapesc oameni si le baga chestii in fund e cale lunge. Ce face acest film insa, este sa confirme cu dovezi (unele irefutabile) o parte din teoriile legate de Area 51, Roosvelt si alte incidente asemanatoare. De asemenea, explica foarte bine cine si ce interes ar avea sa ascunda faptul ca planeta nostra a fost si este vizitata constant de fiinte extraterestre.

O mare parte din cei care ofera marturii in acest film sunt persoane care au sau au avut functii importante in guvernul si armata americana si care la un moment dat in cariera lor au avut acces la acest fenomen. Sunt prea multi si prea importanti ca sa aiureze sau sa minta toti, mai ales ca facand aceste dezvaluiri nu au avut decat de pierdut.

Marturiile si dovezile sunt imbinate foarte bine. Filmul nu este concentrat atat de mult pe prezentarea unor imagini cu OZN-uri, ci mai degraba pe razboiul psihologic si campaniile de dezinformare care inconjoara acest subiect. Chiar si scotand factorul extraterestru din ecuatie, filmul prezinta niste adevaruri deranjante despre lumea in care traim; tehnologii tinute ascunse publicului larg etc. E important sa va faceti propria "cercetare" in acest domeniu si sa nu lati de bun ce spune o singura sursa, dar pe mine acest film m-a facut sa ma apropii mai mult de unele teorii ale conspiratiei. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!