luni, 1 ianuarie 2018

Timeline (2003)

Gen: SF

Distributie: Paul Walker, Gerard Butler, Billy Connolly, Frances O'Connor, David Thewlis

Regizor: Richard Donner [a mai regizat: 16 Blocks(2006), Lethal Weapon 4(1998), Conspiracy Theory(1997), Assassins(1995), Maverick(1994)]

Buget: 80.000.000 $
Incasari: 25.000.000 $

Nota Gealapa: 6.25
Metascore: 28/100

Un grup de arheologi devin captivi in trecut, dupa ce calatoresc acolo pentru a-si recupera un prieten. Grupul trebuie sa supravietuiasca Frantei secolului al XIV-le, inainte sa se poate intoarce in secolul XXI.

Cred ca este unul dintre cele mai absurde filme pe care le-am vazut si este si o risipa uriasa de bani. Nici macar nu este atat de original pe cat pare la prima vedere. Sunt o sumedenie de filme care au atacat acest subiect, unele cu mai mult succes si mai putini bani. In afara de cateva scene palpitante, care apar sporadic, acesta nu are mai nimic de oferit. O poveste fara sens, o idila ridicola si absolut nici un fel de morala.

Distributia a fost cea care m-a atras cel mai mult spre acest film si s-a dovedit a fi cel mai mare minus al acestuia. Este ticsita de nume importante, dar intr-o perioada a carierei acestora in care inca se descopereau. Poate de aceea nici prestatiile lui Gerard Butler, sau David Thewlis nu sunt cine stie ce. Fanii Paul Walker probabil vor aprecia acest film la maxim, in admiratia lor oarba fata de om,dar trebuie sa recunoastem ca in afara de franciza Fast & Furious, Paul Walker nu a demonstrat in vreo ocazie ca este un mare actor si nici acolo nu era chiar cel mai bun membru al distributiei.

Daca trcem peste actoria mediocra si renuntam putin la logica, Timeline poate fi un film destul de distractiv. Costumele sunt reusite si exista cateva scene de lupta destul de credibile, daca le scoti din context. Acestea nu sutnt insa motive suficiente pentru mine sa recomand filmul asta.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!