luni, 29 ianuarie 2018

We Are Your Friends (2015)

Gen: Drama

Distributie: Zac Efron, Wes Bentley, Emily Ratajkowski, Jonny Weston, Shiloh Fernandez

Regizor: Max Joseph [aflat la primul lungmetraj]

Buget: 2.000.000 $
Incasari: 12.000.000 $

Nota Gealapa: 6.75
Metascore: 46/100

Prins intre o dragoste interzisa si asteptarile prietenilor sai, DJ-ul aspirant Cole Carter incearca sa gaseasca drumul catre avere si faima.

Filmul promitea sa fie interesant. Intriga este una destul de originala, dar din pacate, aceasta nu este in prim-plan pe tot parcursul filmului, in centrul atentiei aparand diverse drame mai mult sau mai putin importante. Astfel, intreg filmul pare cumva superficial si nici una din povestile prezentate nu capata suficienta profunzime, pentru a crea emulatie sau empatie. Sunt cateva scene bune, care au un aer proaspat si care reusesc sa acopere destule nereusite.

Distributia este una interesanta. In rolurile secundare avem o mana de actori tineri si dornici, care au tinut sa se afirme si au produs interpretari bunicele, dar personajele lor au fost dezvoltate foarte putin asa ca aproape ca nu au contat. Mi-a placut mult Emily Ratajkowski, pe care am descoperit-o acum si care pe langa faptul ca este superba, a avut o interpretare foarte naturala si dezinvolta. In rolurile principale ii avem pe Zac Efron si Wes Bentley. Daca Bentley s-a descurcat onorabil, as spune ca Zac Efron a produs una din interpretarile lui scortoase si antipatice.

Pentru ca nu sunt mare fan EDM, ma asteptam sa detest acest film, iar faptul ca nu s-a intamplat asa, inseamna ca a fost un film destul de bun. Cel putin a reusit sa puna acest gen muzical intr-o lumina interesanta. Si titlul este destul de inselator, pentru ca aceasta nu este o poveste de prietenie... despre frati acre iti au spatele. Este o singura scena care aproape implineste acest titlu spre final, dar nu compenseaza timpul pierdut pana acolo. Este un film proaspat si cred ca macar pentru atata lucru merita vazut.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!