luni, 15 ianuarie 2018

Adulthood (2008)

Gen: Drama

Distributie: Noel Clarke, Scarlett Alice Johnson, Adam Deacon, Jacob Anderson, Plan B

Regizor: Noel Clarke [a mai regizat: Brotherhood(2016), The Anomaly(2014), 4.3.2.1.(2010)]

Nota Gealapa: 7.30

La sase ani dupa Kidulthood, Sam Peel iese din inchisoare si realizeaza ca viata afara nu este este mai usoara ca cea din inchisoare si trebuie sa confrunte oamenii pe care i-a ranit cel mai mult.

Chiar daca nu este la fel de brutal ca Kidulthood, acest film este in continuare foarte atragator. Plin de suspans si tensiune, reuseste sa captiveze in permanenta. Este un film simplu, fara prea multe mijloace materiale si tehnice, dar cu o poveste bunicica si cu un scenariu bine scris. Poate parea un film prea scurt, dar ritmul este atat de alert si lucrurile se intampla atat de repede, incat nu este nevoie de mai mult.

Seria isi pastreaza majoritatea eroilor din primul film. Noel Clarke devine protagonist de aceasta data, ba chiar a preluat fraiele filmului si din postura de regizor si isi pune amprenta pe film. Interpretarile sunt cam in acelasi stil, adica pline de pasiune, dar cu destule greseli. L-am mai recunoscut pe Danny Dyer, un nume cvasi-anonim, dar cu o clasa peste ceilalti, din pacate si cu un rol foarte mic.

Chiar daca de aceasta data stiam cam la ce sa ma astept, poate de aceea nu i-a mai parut asa brutal, nu am ramas cu impresia ca am vazut un film moale, sau un regres major al seriei. Am fost curios pana la final sa vad ce se intampla, iar deznodamantul nu a fost dezvaluit prea usor. recomand si acest film, dar va avertizez ca, in continuare, nu este un film pentru cei mai slabi de inger. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!