marți, 30 ianuarie 2018

Popstar: Never Stop Never Stopping (2016)

Gen: Comedie, Musical

Distributie: Andy Samberg, Jorma Taccone, Akiva Schaffer, Sarah Silverman, Tim Meadows

Regizor: Akiva Schaffer [a mai regizat: The Watch(2012), Hot Rod(2007)]

Buget: 20.000.000 $
Incasari: 10.000.000 $

Premii:
- Best Picture, All Def Movie Awards, 2017

Nota Gealapa: 6.45
Metascore: 68/100

Dupa ce devine clar ca albumul sau solo este un esec, un fost membru al unei trupe face tot posibilul sa isi pastreze celebritatea.

In rolul principal din acest film il avem pe Andy Samberg si asta ar cam trebui sa va spuna tot, legat de genul de umor de care veti avea parte daca alegeti sa il vedeti. Este singurul umor pe care Samberg il stie si il face destul de bine. Usor ironic, putin mai mult retardat, acest film poate fi alegerea perfecta dupa o zi grea, cand ai nevoie de un film sa iti anestezieze neuronii. Nici nu conteaza intriga, nu conteaza nici povestea, nu conteaza nici cinematografia, conteaza doar scenariul, pentru ca acest gen de filme necesita cam o gluma la fiecare replica, iar de aceasta data scenaristii au lovit destule glume bune.

Pe langa Andy Samberg, care are o interpretare obisnuita pentru el, adica irascibila sau agreabila, in functie de gusturi, dar deloc surprinzatoare, farmecul este dat de numarul impresionant de vedete din lumea muzicii si nu numai, care au acceptat sa aiba aparitii scurte in acest film si care ii dau o savoare speciala. De la DJ Khaled si pana la Snoop Dogg sau Mariah Carey, o multime de artisti relevanti au tratat acest proiect cu toata seriozitatea si au reusit sa il faca ai amuzant decat este de fapt.

Nu mi-a placut pentru ca am sitit acest film ca fiind ezitant. Este o satira cuminte, care se teme sa mearga prea departe, lucru neasteptat, pentru ca Andy Samberg de obicei nu pre are retineri. Ramane insa un film distractiv, destul de subapreciat, care cred ca merita o sansa.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!