duminică, 14 ianuarie 2018

Kidulthood (2006)

Gen: Drama

Distributie: Aml Ameen, Red Madrell, Noel Clarke, Adam Deacon, Jaime Winstone

Regizor: Menhaj Huda [a mai regizat: Comedown(2012), Everywhere and Nowhere(2011), West 10 LDN(2008), Is Harry on the Boat?(2001), Tube Tales(1999)]

Buget: 600.000 £

Premii:
- Douglas Hickox Award, British Independent Film Awards, 2006
- Best Screenplay, Dinard British Film Festival, 2006

Nota Gealapa: 7.45

O zi din viata unui grup de adolescenti care treiesc in vestul Londrei.

Acesta este unul dintre cele mai brutale filme pe care le-am vazut in ultima vreme. Nu spun ca este brutal din cauza violentei excesive, desi avem si astfel de scene, ci mai degraba din caza modului abrupt in acre isi transmite mesajele. Nu menajeaza pe nimeni si nu este pe ntru cei slabi de inger. mi se pare un film simplu si actual, pentru adolescenti, dar si pentru parintii lor.

Distributia nu este cine stie ce si majoritatea interpretarilor emana lipsa de experienta, dar exista si cativa tineri actori care s-au descurcat bine. In dorinta de a se face inteles, filmul a exagerat unele aspecte si asa au ajuns toti actorii de aici sa fie in permanenta incruntati si suparati pe viata si nu au putut sa isi arate versatilitatea.

Poate este exagerat ca ot ce se intampla in film, se intampla intr-o singura zi, dar mai important de atat este faptul ca prezinta probleme foarte actuale pe care avem tendinta sa le ignoram. Este genul acela de film pe care fie il indragesti fie il urasti, dar trebuie sa il vezi. In opinia mea este un film foarte bun si mai este si cu buget redus. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!