vineri, 5 ianuarie 2018

Trust Me (2013)

Gen: Drama, Comedie

Distributie: Clark Gregg, Felicity Huffman, Allison Janney, William H. macey, Niecy Nash

Regizor: Clark Gregg [a mai regizat: Choke(2008)]

Nota Gealapa: 6.45
Metascore: 51/100

in incercarea de a semna cu o viitoare stea, un impresar la ananghie si fost actor Howard Holloway trebuie sa il infrunte pe tatal alcoolic al acesteia, un impresar rival si un producator de filme care il dispretuieste.

E un filmulet de televiziune de nivel mediue, bun pentru trecerea timpului. Nu este primul film care propune o intriga cu un copil aparent nevinovat, acre de fapt ii manipuleaza pe toti, deci nu este chiar original si nici nu isi ascunde cel mai bine secretele. Pentru mine a devenit previzibil destul de repede. Nici scenariul, nici cinematografia si nici un alt aspect nu este iesit din comun de bun. Este un film ok si cam atat.

Distributia este decenta pentru un asemenea film, iar prestatiile protagonistilor sunt in nota filmului. O bila neagra as da pentru Saxon Sharbino, al acrei personaj ar fi trbuit sa fie o actrita deosebit de talentata, dar in mod ironic nu s-a dovedit a fi deloc asa. Nu inteleg ce au cautat Amanda Peet si Sam Rockwell in filmul asta, pentru ca ei sunt nume importante, iar aici au acceptat sa joace roluri mici, care nu au nici un fel de contributie pentru stabilirea deznodamantului.

Mi-a fost destul de greus a indragesc vreunul din personaje, iar asta nu se datoreaza doar interpretarii ci si a modului in care scenariul le-a dezvoltat. Un alt aspect destul de ciudat este finalul, abrupt si usor de neinteles.Prima intrebare pe care mi-o pun dupa ce vad un film este daca mi-a placut, iar in acest caz nu stiu ce sa raspund. Au fost scene amuzante, au fost unele iduiosatoare si au fost unele confuze. nu cred ca l-as mai vedea odata, dar in acelasi timp nu am putut sa ma opresc din a-l viziona si cred ca pana la urma asta este obiectivul celor care fac un film.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!