sâmbătă, 6 ianuarie 2018

Wildflower (2014)

Gen: Drama, Thriller

Distributie: Nathalia Ramos, Cody Longo, Alexa Rose Steele, Benjamin Ashbrook, Katie Gill

Regizor: Nicholas DiBella [a mai regizat: King's Faith(2013), Cherry Crush(2007), Glimmer(1997), Restless Heart(1995)]

Incasari: 19.000 $

Nota Gealapa: 4.55

O studenta cu o copilarie dureroasa este bantuita de un cosmar care o obliga sa isi infrunte trecutul si sa regaseasca credinta.

Ma cam rasfatasem cu filme bune in ultima vreme. Era timpul ca sistemul prin care aleg filmele pe care le vad sa dea rateuri si sa ma puna si in fata unui asemena esec major. Nici un fel de substanta nu are acest film. povestea este ridicola si este pusa in scena defectuos. Imi inchipui ca bugetul pe care l-au avut la dispozitie nu a fost cu mult mai mare decat suma obtinuta ulterior din incasari. Simplu, siropos, plin de clisee si previzibil; acestea sunt coordonatyele Wildflower.

Ca si rezonanta a numelor, distributia este la fel de mediocra ca si filmul. Totusi, interpretarea este singurul motiv pentru care acest film primeste nota de trecere. Cativa actori au fost tepeni, altii au fost exagerat de dramatici, dar foarte putini chiar s-au straduit si au reusit sa produca interpretari decente chiar si in aceste conditii vitrege.

Ideea ar fi putut avea potential daca era spusa intr-un mod coerent si nu era implicata biserica. Pe toata durata filmului s-au facut referinte la credinta si speram sa nu fie un film crestin, pentru ca asta era singurul lucru care l-ar fi facut mai rau, dar exact asta s-a intamplat. Filmul se recomanda a fi thriller, dar eu am facut eforturi uriase sa il vad pana la final. Daca nu sunteti obligati sa platiti zeciuiala, nu aveti nici un motiv sa vedeti filmul asta. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!