sâmbătă, 13 ianuarie 2018

War (2007)

Gen: Actiune, Thriller

Distributie: Jet Li, Jason Statham, Nadine Velazquez, John Lone, Devon Aoki

Regizor: Philip G. Atwell [aflat la primul lungmetraj]

Buget: 25.000.000 $
Incasari: 41.000.000 $

Nota Gealapa: 6.80
Metascore: 36/100

Un agent FBI vrea sa se razbune pe un asasin misterios care i-a omorat partenerul.

Este un film despre nimic. O intriga banala, superficiala si lipsita de originalitate, menita sa fie un pretext ieftin pentru niste scene de actiune, majoritatea destul de bune. De altfel, acesta este singurul aspect al filmului acre actioneaza in favoarea lui. Singura tensiune existenta este creata de aceste scene, pentru ca povestea in sine nu este cine stie ce, iar singura rasturnare de situatie propusa de scenariu, ami mult strica filmul.

Distributia nu e chiar rea pentru un asemenea film. Jason Statham si Jet Li sunt nume obisnuite ale acestui gen de filme, fiecare avand in portofoliu destule prestatii reusite. Aici insa, nici unul dintre cei doi nu a oferit vreo interpretare de Doamne-ajuta si nu au putut ajuta nici ei filmul prea mult.Mai sunt cateva figuri cunoscute si in rolurile mici, dar cu prea putin timp de ecran pentru a conta.

Eu cred ca s-au dus vremurile in care era suficient ca un film sa aibe scene bune de actiune, ca sa nu ami conteze nimic altceva. Acum fara o poveste buna, soarta unui astfel de film nu va fi una prea buna. Mi s-a parut curios faptul ca artele martiale lipsesc aproape cu desavarsire. Sa il ai pe Jet Li si sa nu profiti de asta... O sa pun aceste aspecte pe seama unui regizor total neexperimentat, care a fost stangaci in permanenta, pana la finalul dezastruos al filmului. Nu recomand.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!