duminică, 28 ianuarie 2018

Despicable Me 3 (2017)

Gen: Animatie, Actiune, Aventura

Distributie: Steve Carell, Kristen Wiig, Trey Parker, Miranda Cosgrove, Dana Gaier

Regizor: Kyle Balda [a mai regizat: Minions(2015), The Lorax(2012)]

Buget: 80.000.000 $
Incasari: 1.035.000.000 $

Nota Gealapa: 6.80
Metascore: 49/100

Gru il reintalneste pe fermecatorul, veselul sau frate geaman, care se bucura de mai mult succes si care vrea ca cei doi sa faca echipa pentru a comite un ultim jaf.

Problema francizei Despicable Me  este ca ne plac prea mult minionii. Dupa primul film, am vrut sa ii vedem cat mai mult pe ei, dar seria ni-i ofera din ce in ce mai putin. Aste se intampla probabil pentru a asigura si succesul minifrancizei Minions. Fara minioni, acesta este doar inca un desen animat fara prea multe lucruri iesite din comun. Da, sunt destule scene amuzante si glume bune, dar este cam aceeasi poveste. Deja a cam luat-o la vale aceasta serie. Sper ca urmatorul film sa fie la un nivel mai bun.

Distributia este aceeasi. Imi dau seama ca a luat-o la vale franciza si pentru ca am incewput sa il aud pe Steve Carell si nu pe Gru si asta ma cam deranjeaza. In acest film el este vocea chiar pentru doua personaje, iar asta pentru mine este putin cam mult Steve Carell. Cred ca ar fi nevoie si de un nume nou in distibutie, care sa aduga ceva prospetime.

Ma bucur ca a ramas in continuare un film pentru toata familia. Va fi si pe placul cpiilor, dar si parintii au destule glume dedicate lor. Chiar daca este poate cel mai slab film al seriei, nu am cums a nu il recomand. Ar fi pacat sa fi vazut cele trei filme de pana acum si sa il ratati pe asta. Pana la urma este genul acela de film, care pentru adulti este o placere vinovata. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!