duminică, 14 ianuarie 2018

Revelation Road: The Beginning of the End (2013)

Gen: Actiune

Distributie: David A.R. White, Brian Bosworth, Andrea Logan White, Eric Roberts, Noell Coet

Regizor: Gabriel Sabloff [a mai regizat: Dancer and the Dame(2015), WWJD What Would Jesus Do? The Journey Continues(2015), Revelation Road: The Black Rider(2014), Revelation Road 2: The Sea of Glass and Fire(2013), Apostle Peter and the Last Supper(2012)]

Nota Gealapa: 5.15

Aflat pe drumuri, printre fulgere misterioase, un agent de vanzari cu un trecut intunecat, trebuie sa lupte cu propriii demoni dar si cu seful unei bande de motociclisti, incercand sa isi faca ultima vanzare si sa ajunga acasa.

Daca sunteti in acutare de un film pentru seara de cinema de la biserica sau daca pur si simplu dintr-un motiv ciudat va plac filmele de actiune religioase, atunci s-ar putea sa va placa acesta, altfel nu ma gandesc la vreun motiv pentru care sa il vedeti. Este foarte slab din toate punctele de vedere. Singurul motiv pentru acre merita apreciat, este ca face un lucru care se face foarte rar: filme biblice am vazut cu zecile, dar aproape ca nu exista care sa ne prezinte judecata de apoi. Acesta abordeaza timid acest subiect, dar cum si Biblia are mai multe parti, nici acest film nu isi dezvaluie deznodamantul dintr-o data.

Distributia nu este nici macar mediocra, iar prestatiile de asemenea. Eric Roberts este folosit doar pentru a pune un nume cunoscut pe afis, dar el apare zece secunde si are doua replici. In rest, o adunatura de anonimi stangaci incearca sa se faca remarcati. S-al putea sa il mai recunoasteti pe Ray Wise, care saracul incearca sa ofere o reprezentatie buna, dar nici scenariul si nici colegii de platou nu l-au ajutat.

Eu sunt fan al filmelor post-apocaliptice si am crezut ca o sa fie macar un film decent, dar am pierdut 84 de minute din viata, pe care nu mai am cum sa le recuperez. Iisus este pomenit inca din primele minute, dar filmul isi ascunde adevaratele intentii pana aproape de finalul primei ore. Daca nu ati apucat calea caintei si cautati mantuirea in locuri nepotrivite, atunci stati departe de acest film. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!