marți, 16 ianuarie 2018

Unknown (2011)

Gen: Mister, Thriller

Distributie: Liam Neeson, Diane Kruger, January Jones, Aidan Quinn, Bruno Ganz

Regizor: Jaume Collet-Serra [a mai regizat: The Shallows(2016), Run All Night(2015), Non-Stop(2014), Orphan(2009), Goal II: Living the Dream(2007)]

Buget: 30.000.000 $
Incasari: 137.000.000 $

Nota Gealapa: 7.50
Metascore: 56/100

Un barbat se trezeste din coma si descopera ca cineva i-a furat identitatea si nimeni nu il crede, nici macar sotia lui. Cu ajutorul unei tinere, el inceaca sa dovedeasca cine este.

Este un film foarte interesant. Intriga nu este in intregime originala dar starneste mult interes, iar de vreo doua ori cand crezi ca ai inteles ce se intampla si ce urmeaza sa se intample te lovesc rasturnari totale de situatie. Efectele speciale si cascadoriile nu sunt cele mai impresionante, dar sunt destul de bune. Nu mi-a placuta inca, ca o poveste destul de complicata s-a terminat cu un deznodamant destul de simplu, departe de a fi epic.

Distributia nu este cine stie ce si filmul sufera din cauza asta. Daca lui Liam Neeson, care este protagonistul acestui film, i s-ar fi gasit un adversar pe masura sunt convins ca tensiunea ar fi fost chiar mai mare, asta desi nici cei care au fost alesi nu au au avut interpretari rele. Salut totusi ocazia de a-l vedea pentru cateva minute pe Frank Langella, pe care nu il mai vazusem jucand de ceva vreme.

Acest gen de film, cand este bine facut si as zice ca acesta este, are un ritm alert si te asalteaza cu scene de actiune pentru a masca gaurile din poveste. Acestea exista si aici, dar cand filmul este bun sunt tolerabile. Eu am gasit acest film foarte distractiv. M-a acaparat si ma tinut in suspans pana la final, asa ca il recomand. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!