luni, 15 ianuarie 2018

Machete Kills (2013)

Gen: Actiune, Crima, Thriller

Distributie: Danny Trejo, Alexa PenaVega, Mel Gibson, Demián Bichir, Amber Heard

Regizor: Robert Rodriguez [a mai regizat: Sin City: A Dame to Kill For(2014), Spy Kids 4: All the Time in the World(2011), Machete(2010), Shorts(2009), Planet Terror(2007)]

Buget: 20.000.000 $
Incasari: 16.000.000 $

Nota Gealapa: 5.60
Metascore: 41/100

Guvernul Statelor Unite il recruteaza pe Machete si il trimite in Mexic, pentru a dobori un dealer de arme care vrea sa trimita o arma in spatiu.

Pe langa acest film, primul Machete pare o drama conservatoare.Este un film absolut ridicol si nu spun asta neaparat in sens rau. Filmul a renuntat la orice intentie de a fi luat in serios si s-a concentrat sa ofere scene cat mai sanageroase, cat mai exagerate si glume mai degraba rasuflate. Este o productie dezastruoasa, dar este genul acela de film care poate deveni placerea vinovata a cuiva. efectele vizuale si cascadoriile nu sunt cele mai convingatoare, dar nici nu s-a dorit acest lucru.

Distributia ramane pentru mine singura necunoscuta. Primul film al seriei a fost un fel de all-star game, dar cumva, distributia acestui film a adunat si mai multe vedete. Nu poate fi vorba de a judeca interpretarea intr-una semenea film. Cred ca dupa ani si ani de presiune, unii actori simt nevoia sa faca parte dintr-una semenea film pentru a se relaxa. O sa ma rezum la a enumera o parte din actorii amri care in mod surprinzator au acceptat sa se alature acestei "francize": Alex PenaVega, Mel Gibson, Amber Heard, Sofia Vergara, Charlie Sheen, Lady Gaga, Antonio Banderas, Cuba Gooding Jr. si Vanessa Hudgens.

Mie imi plac in general filmele astea foarte exagerate, asa ca inevitabil mi-a placut si primul Machete si acesta. Nu o sa il adaug in colectie, dar m-am distrat cu el. Este sangeros, siropos si amuzant; mult mai putin serios decat primul film. Daca l-ati vazut pe primul stiti la ce sa va asteptati. In caz contrar va recomand sa le vedeti in ordine, pentru ca altfel nu veti intelege pe deplin toate referintele. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!