marți, 2 ianuarie 2018

Up for Love (2016)

Titlu original: Un homme à la hauteur

Gen: Comedie, Romantic

Distributie: Jean Dujardin, Virginie Efira, Cédric Kahn, Stéphanie Papanian, César Domboy

Regizor: Laurent Tirard [a mai regizat: Nicholas on Holiday(2014), Astérix and Obélix: God Save Britannia(2012), Little Nicholas(2009), Molière(2007), The Story of My Life(2004)]

Nota Gealapa: 6.60
Metascore: 48/100

O avocata care se intalneste cu un arhitect fermecator si bogat, dar care are doar 1.36 m inaltime este criticata de familie, angajati si de fostul ei iubit gelos ca se intalneste cu un om cu o asemenea statura.

Un filmulet frantuzesc destul de original si agreabil. Perosnajele sunt dezvoltate cum trebuie si au profunzime, asa ca nu sunt gauri in poveste. Este un film destul de simplu, cu un umor retinut si decent, care m-a facut sa zambesc de cateva ori. Incearca totusi prea mult sa nu supere pe nimeni si din cauza asta este putin cam siropos. Daca ar fi avut o perche de oua, cat de mici, ar fi fost un film mult mai bun.

In rolurile principale ii avem pe Jean Dujardin, un actor francez destul de cunoscut,  pentru abilitatile sale, care nu prea au fost artate in acest film si pe Virginie Efira, pe care eu nu o cunosteam pana acum, dar pe care am gasit-o foarte simpatica si agreabila si care mi s-a parut ca seamana foarte mult cu Katherin Heigl, atat fizic, cat si ca stil de interpretare.

Nu este totusi o comedie frantuzeasca de referinta, de altfel din aceasta tara nu au mai iesit comedii memorabile de ani buni. Cel mai mult m-a deranjat stangacia procedeelor prin care Dujardin a fost "micsorat". Toate scenele in care apare acesta par fortate. Per total insa, nu consider acest film o pierdere totala de timp si pentru unele gusturi s-ar putea sa fie exact ce trebuie.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!