marți, 2 ianuarie 2018

V/H/S Viral (2014)

Gen: Horror, Thriller

Distributie: Patrick Lawrie, Emilia Ares, Celia K. Milius, Steve Berens, Garrett Bales

Regizor: Justin Benson [a mai regizat: The Endless(2017), Spring(2014), Resolution(2012)]

Incasari: 10.000 $

Nota Gealapa: 5.50
Metascore: 38/100

O urmarie a politiei din Los Angeles il tirmite pe un barbat obsedat de faima intr-o cursa infernala, in incercarea de a-si salva iubita de o teroare cibernetica.

Filmul asta pune capat (sper) in mod groaznic unei francize care fusese decenta pana acum. Primele doua V/H/S au fost chiar decente, cu cateva sperieturi serioase si cu o urma firava de logica. Acest al treilea film al seriei este si cel mai slab cand vine vorba de a induce teama si cel care are cea mai putina noima. E drept ca in epoca digitala, o serie intitulata V/H/S nu prea avea cum sa aiba viata lunga.

Distributia este mai anonima ca niciodata, iar cu deja conscratul stil de filmat la persoana I, era clar cam care va fi nivelul prestatiilor artistice. Nimeni nu a avut carisma, timp de ecran, sau talent suficient astfel incat sa impresioneze macar partial. Probabil ca toti actorii de aici vor avea cariere stralucite in film anonime de mana a doua.

Daca nu ati vazut primele doua filme ale seriei, nu aveti nici un motiv sa il vedeti pe acesta, pentru ca este atat de prost incat va va indispune. Incercarea de a da sens povestii se termina cu un dezastru, iar eu as fi fost ok si cu un dezastru daca ar fi fost suficient de palpitant si distractiv, dar nu este cazul. Este mult mai scurt decat predeceorii ai, avand doar trei filmulete. Primul nu are ce cauta in seria V/H/S, al doilea incepe promitator, dar ajunge sa semene a parodie, iar al treile arata ca ceva ce rula pe MTV in 2003. Nimic din ce era infricosator, amuzant sau avea suflet in primele doua filme nu este prezent aici. Evitati-l. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!