duminică, 1 ianuarie 2017

Ghostbusters (2016)

Gen: Comedie, Actiune

Distributie: Melissa McCarthy, Kristen Wiig, Kate McKinnon, Zach Woods, Ed Begley Jr.

Regizor: Paul Feig [a mai regizat: Spy(2015), People in New Jersey(2013), The Heat(2013), Bridesmaids(2011), Ronna & Beverly(2009)]

Buget: 144.000.000 $
Incasari: 398.000.000 $

Premii:
- Best Comedic Actress (Kate McKinnon), Women Film Critics Circle Awards, 2016

Nota Gealapa: 6.05
Metascore: 60/100

Dupa o invazie a fantomelor in Manhattan, entuziastele paranormalului Erin Gilbert si Abby Yates, inginera nucleara Jillian Holtzmann si lucratoarea de la metrou Patty Tolan, fac echipa ca sa opreasca amenintarea supernaturala.

 Foarte tare m-a dezamagit acest film. Din punct de vedere tehnic filmul arata foarte bine, asa cum era de asteptat la cati bani a costat. Din pacate in loc sa faca o continuare clara a filmelor pe care le stiam deja, acesta este prectic doar un remake in care protagonistii sunt femei. Exista cateva glume bune  pe ici pe colo si acteva aaritii dragute, dar povestea seamana prea mult cu cea din filmul original si asta e un turn off.

Pentru mine distributia este enervanta. Atat Melissa McCarthy sunt pe lista mea de actrite pe acre nu le suport, chiar daca ambele au din cand in cand interpretari reusite. Nu a fost cazul aici. Singura care a fost cat de cat agreabila a fost Kate McKinnon, de departe cea mai amuzanta dintre toate protagonistele.

Bineinteles ca feministele vor spune ca e un film minunat, iar copii care nu au vazut filmele originale s-ar putea sa il gaseasca agreabil, dar sper sa nu se transforme intr-o franciza. Chinezii de exemplu au prins ideea de la inceput si au interzis acest film. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!