duminică, 22 ianuarie 2017

Keeping Mum (2005)

Gen: Comedie

Distributie: Rowan Atkinson, Kristin Scott Thomas, Maggie Smith, Patrick Swayze, Tamsin Egerton

Regizor: Niall Johnson [a mai regizat: Mum's List(2016), The Fight Room(2014), The Ghost of Grevill Lodge(2000), The Big Swap(1998)]

Buget: 169.000 $
Incasari: 4.100.000 $

Premii:
- Film Discovery Jury Award, US Comedy Arts Festival, 2006

Nota Gealapa: 7.05
Metascore: 53/100

Un pastor preocupat sa scrie predica perfecta, nu observa ca sotia sa are o aventura si copii lui o iau pe cai gresite.

Asa cum din cand in cand se poate intampla sa gasesti un produs ok la un magazin unde orice produs costa maxim 9 lei, asa cateodata poti da peste un film bun, care a costat cat o casa aproape de centrul Bucurestiului. Filmul este original, lejer si amuzant, dar este un umor semi-sec, britanic, destinat publicului de varsta a doua. Scenariul propune dialoguri interesante, intrigi neasteptate si un final bun.

Distirbutia este si ea numai buna pentru cei aflati aproape de varsta penisonarii. Rowan Atkinson, Kristin Scott Thomas, Maggie Smith si Patrick Swayze au prestatii decente, ca la final de cariera, grijulii cu imaginea lor. Nimic senzational la acest capitol, dar mereu e placut sa vezi o figura familiara, cu care ai copilarit.Mi-a placut sa il vad pe Rowan Atkinson intr-un rol in care se comporta aproape normal.

Nu stiu cata lume cunoaste acest film, dar eu il recomand. Este ca o mica pipta de aur inainte sa fie descoperita. Nu este cel mai pur aur, dar este suficient pentru a face o bijuterie draguta. Filmul este neasteptat de proaspat avand in vedere media de varsta a distributiei. Dati-i o sansa. Trailer:




0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!