miercuri, 4 ianuarie 2017

Inbred (2011)

Gen: Horror

Distributie: Jo Hartley, James Doherty, Seamus O'Neill, James Burrows, Terry Haywood

Regizor: Alex Chandon [a mai regizat: Shortcuts to Hell: Volume 1(2013), Cradle of Fear(2001), Pervirella(1997), The Perv Parlor(1995)]

Buget: 1.250.000 £

Premii:
- Best Kill, Toronto After Dark Film Festival, 2011
- Goriest Film, Toronto After Dark Film Festival

Nota Gealapa: 6

Patru tineri cu probleme si ingrijitorii lor viziteaza un sat izolat din Yorkshire, care se mandreste cu discretia cetatenilor sai. Un incident minor cu localnicii escaladeaza rapid intr-un cosmar sangeros.

Nu e cine stie ce film. Este un proiect ieftin, plin de intentii bune, dar realizari putine. Din punctul meu de vedere are doar doua lucruri care actioneaza in favoarea lui. Primul este faptul ca nu se ia prea in serios si este destul umor britanic acolo cat sa faca lucrurile intresante. Al doilea sunt scenele gore decente.

Distributia este mediocra la fel ca si film si asa sunt si interpretarile protagonistilor. Putinele dialoguri sunt si ele slabe, asa ca pentru un actor acest film era o reteta sigura de esec. Scenariul ii pune pe actori in ipostaze lipsite de logica din care este greu sa mai scoata o interpretare credibila.

Provoaca destule zambete dar si vreo doua sperieturi, de aceea as spune ca si-a atins obiectivul. Primul lucru pe care o sa il faceti dupa ce il vedeti: o sa il stergeti. Asta nu inseamna ca nu merita o vizionare, mai ales dupa o zi grea, cand creierul nu are nevoie de povesti complicate.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!