vineri, 6 ianuarie 2017

Jay and Silent Bob Strike Back (2001)

Gen: Comedie

Distributie: Jason Mewes, Kevin Smith, Ben Affleck, Jeff Anderson, Brian O'Halloran

Regizor: Kevin Smith [a mai regizat: Yoga Hosers(2016), Tusk(2014), Jay and Silent Bob Get Irish: The Swearing O' the Green(2013), Jay and Silent Bob Get Old: Tea Bagging in the UK(2012), Red State(2011)]

Buget: 22.000.000 $
Incasari: 34.000.000 $

Premii:
- Coolest Character of the Year, Golden Scmoes Awards, 2001

Nota Gealapa: 6.75
Metascore: 51/100

Revista de benzi desenate "Bluntman and Chronic" este bazata pe doi drogati din viata reala, iar cand aceasta urmeaza sa fie ecranizata si lor nu li se da nici un ban, ei incearca sa saboteze filmul.

Nu aveam asteptari foarte mari. Ma gandeam ca o sa vad un Dumb and Dumber doar ca mult mai slab. Initial, am crezut ca asteptarile imi vor fi confirmate. povestea si personajele principale propun exactacest gen de umor, dar cu glume mai proaste decat in filmul amintit mai devreme. Ce ii da sare si piper acestuia sunt aparitiile surprinzatoare si referintele autoironice din rolurile secundare.

Practic, cei doi protagonisti sunt cei mai slab cotati actori din intreaga distributie. in rolurile mici ii vedem pe Jason lee, Jason Biggs, Matt Damon, Ben Affleck, Tracy Morgan, Will Ferrell si altii. Toti fiind extrem de amuzanti si mult mai amuzanti decat cei doi protagonisti.

Chiar si regizorul (care este si unul dintre protagonisti) este autoirnoic la adresa esecurilor sale anterioare. Este poate cel mai bun film al sau si primul in acre camera se misca. Kevin Smith este recunoscut pentru cat de statice sunt filmele lui. In rest, filmul nu are nici un fel de substanta si nimic altceva de oferit, dar reuseste sa fie distractiv si pana la urma asta conteaza.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!