luni, 16 ianuarie 2017

Knight of Cups (2015)

Gen: Dragoste, Drama

Distributie: Christian Bale, Cate Blanchett, Natalie Portman, Brian Dennehy, Antonio Banderas

Regizor: Terrence Malick [a mai regizat: Voyage of Time: Life's Journey(2016), To the Wonder(2012), The Tree of Life(2011), The New World(2005), The Thin Red Line(1998)]

Incasari: 1.000.000 $

Premii:
- Location Team of the Year - Independent Feature, California on Location Awards, 2012
- Breakthrough Performer (Imogen Poots), Hamptons International Film Festival, 2012
- Best Picture Not Released in 2015, International Cinephile Society Awards, 2016

Nota Gealapa: 5.70
Metascore: 53/100

Un scriitor care se bucura de tot ce au de oferit Los Angelesul si Las Vegasul, porneste in cautarea dragostei si a sinelui cu ajutorul unei serii de aventuri cu sase femei diferite.

Demult nu m-am ami plictisit atat la un film. Pot sa apreciez profunzimea si genul abstract pana la un punct. Acest film a fost mult prea artistic pentru mine. Nu iti rupe nici creierul in doua de greu ce este. Este doar o tentativa esuata de a oferi o perspectiva minimalista asupra sensului vietii. In afara de somnifer noninvaziv, nu ii gasesc alta menire.

Distirbutia este surprinzator de rasunatoare pentru un asemenea proiect submediocru. Este ca si cum ar fi suferit dintr-o data de sindromul James Franco, pentru ca doar el ne-a obisnuit cu aparitii in toate proiectele ciudate. Daca de la Cate Blanchett sau Natalie Portman nu aveam pretentii, iar pe Banderas il inteleg ca e disperat sa apare in orice, nu inteleg ce motive ar fi avut Christian Bale sa isi puna o piedica singur.

Atat de pretentios este asa film si asa de nejustificat. Filmul esueaza in a oferi spectatorilor un scop. Se straduieste atat de mult sa fie profund, incat nu reuseste decat sa fie patetic. Nici macar nu a existat vreun scenariu. Intregul film este improvizat, air rezultatu este un amatorism general, in ciuda numelor importante din distributie. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!