marți, 10 ianuarie 2017

Goosebumps (2015)

Gen: Aventura, Comedie

Distributie: Jack Black, Dylan Minnette, Odeya Rush, Ryan Lee, Amy Ryan

Regizor: Rob Letterman [a mai regizat: Gulliver's Travels(2010), Monsters vs. Aliens(2009), Shark Tale(2004)]

Buget: 58.000.000 $
Incasari: 290.000.000 $

Nota Gealapa: 6.50
Metascore: 60/100

 Un adolescent face echipa cu fiica autorului horrorR.L. Stine dupa ce demonii imaginari ai acestuia sunt eliberati in orasul Madison, din Delaware.

Acesta este un film de groaza pentru copii mici, dar un excelent film de familie pentru toata lumea. Nu este nici pe departe un film perfect, dar are suficiente parti bune ca sa fie agreabil. Multe efecte vizuale, majoritatea decente, lucrua dmirabil avand in vedere ca bugetul nu a fost chiar urias. Povestea nu este originala si putem gasi destule filme in trecut de unde putem banui ca s-au inspirat scenaristii. CHiar daca este destul de previzibil, filmul reuseste sa ramana suficient de palpitant incat sa nu plictiseasca.

Distributia este poate cel mai mare minus cu care se confrunta. Nu a reusit sa atraga nici un nume cu adevarat mare. Cel mai important dintre ele este enervantul Jack Black, care spre lauda lui are aici o prestatie aproape tolerabila. Nici de la membrii mai tineri ai distributiei nu am vazut vreo interpretare care sa ma impresioneze. Cel ami mult s-a apropiat Odeya Rush, cu o prestatie decenta.

Filmul are la baza un serial aparut in anul 1995, in care fiecare episod avea in prim-plan unul din monstrii prezenti aici. In acest context intriga s-ar putea sa capete putin sens, fara a deveni originala. Nu e un film care a adunat premii, dar merita respect si cred ca merita vazut. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!