sâmbătă, 7 ianuarie 2017

Johnny English Reborn (2011)

Gen: Comedie

Distributie: Rowan Atkinson, Rosamund Pike, Dominic West, Roger Barclay, Eric Carte

Regizor: Oliver Parker [a mai regizat: Dad's Army(2016), St Trinian's 2: The Legend of Fritton's Gold(2009), Dorian Gray(2009), St. Trinian's(2007), I really Hate My Job(2007)]

Buget: 45.000.000 $
Incasari: 309.000.000 $

Nota Gealapa: 6.95
Metascore: 46/100

Johnny English infrunta asasini internationali a caror tinta este prmeierul chinez.

Daca ati vazut primul film al seriei sau orice film cu Rowan Atkinson stiti la ce fel de umor sa va asteptati. Problema este ca piate e saturata de filme de actiune de comedie, iar acesta nu este cu nimic special. Este doar unul din multime. Efectele vizuale, cascadoriile, coloana sonora, cinematografia, toate sunt decente, dar nimic nu este iesit din comun.

Distributia este si ea in aceeasi linie. Are cateva nume relevante, dar cum scenariul nu a fost prea stralucit, nici actorii nu au avut cum sa faca prea multe pentru a ridica filmul. Despre protagonist nu sunt foarte multe de spus. Rowan Atkinson are genul ala de interpretare pe care o stie cel mai bine si care indiferent de numele personajului te duce cu gandul la Mr. Bean.

Chiar daca nu este cel mia bun film pe care l-am vazut, are destule scene amuzante si spre lauda lui, este chiar o idee mai bun decat primul Johnny English. Nu este chiar o pierdere de vreme daca alegeti sa vedeti acest film. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!