sâmbătă, 28 ianuarie 2017

A View to a Kill (1985)

Gen: Actiune, Aventura

Distributie: Roger Moore, Christopher Walken, Tanya Roberts, Grace Jones, Patrick Macnee

Regizor: John Glen [a mai regizat: The Point Men(2001), Christopher Columbus: The Discovery(1992), Aces: Iron Eagle III(1992), Checkered Flag(1991), License to Kill(1989)]

Buget: 30.000.000 $
Incasari: 331.000.000 $

Premii:
- Film - International, Bambi Awards, 1985
- Golden Screen, Golden Screen, Germany 1986

Nota Gealapa: 6.70
Metascore: 40/100


Investigand o frauda cu cai de curse, James Bond descopera planul unui industrialist nebun de a crea un monopol distrugand Silicon Valley.

Nu e chiar cel ami reusit film din franciza, dar are si partile lui bune. Cateva efecte speciale si cascadorii sunt impresionante,d ar povestea e putin subreda si nu aduce nimic nou demn de tinut minte. John Glen nu a reusit sa se ridice la inaltimea ocaziei in filmele James Bond pe care le-a avut in mana.

Un lucru care trage serios in jos filmul este Roger Moore, dupa parerea mea una din alegerile nefericite pentru acest rol. Pur si simplu nu se potriveste. Cred ca in acest film a fost eclipsat total de Christopher Walken, care se pricepe de minune sa dea viata personajelor negative. Nici la capitolul fete nu am fost impresionat.

Intriga este destul de absurda si imiedica filmul sa se ridice la inaltimea stramosilor lui clasici din anii '60. Nu sunt foarte multe lucruri de spus. Merita vazut doar in cadrul unui maraton de filme cu bond. De unul singur, filmul este doar unul aproape mediocru de actiune. Nu plictiseste, dar nici nu entuziasmeaza.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!