vineri, 20 ianuarie 2017

Lucy (2014)

Gen: SF, Actiune

Distributie: Scarlett Johansson, Morgan Freeman, Min-sik Choi, Amr Waked, Julian Rhind-Tutt

Regizor: Luc Besson [a mai regizat: The Family(2013), The Lady(2011), Arthur 3: The War of the Two Worlds(2010), The Extraordinay Adventures of Adèle Blanc-Sec(2010), Arthur and the Revenge of Maltazard(2009)]

Buget: 40.000.000 $
Incasari: 1.065.000.000 $

Premii:
- Worst Foreign Director (Luc Besson), Yoga Awards, 2015

Nota Gealapa: 7.05
Metascore: 61/100

O femeie prinsa accidental intr-o afacere cu droguri, devine din vanat in vanator si se transforma intr-un luptator fara mila, evoluat dincolo de logica umana.

Filmul abordeaza un subiect extrem de complicat, destul de original, dar in lipsa de resurse si talent regizoral a irosit destul potential. o sa in bara in cele mai importante momente: la inceput si la sfarsit. Pentru un film care se vrea a fi destul de stiintific, motivatia actiunii este destul de puerila si greu de inghitit. Apoi iti ia ochii cu destule efecte interesante, povestea te prinde, suspansul creste, dar te lovesti de un final dezamagitor care te lasa naucit.

Distributia este interesanta. Pe Scarlett Johansson nu o mai vazusem demult si nu pot sa spun ca mi-a facut placere aceasta revedere. Nu prea s-a potrivit cu personajul, dar s-a straduit sa ii faca fata, cu oarecare succes. Rolul lui Morgan Freeman este destul de pasiv, asa cum ne-am obisnuit in ultima vreme, dar macar de data asta nu este doar un povestitor si nici Dumnezeu, chiar daca tot despre lume si evolutie vorbeste, dar aduce filmului doza de credibilitate si seriozitate de care avea nevoie.

As spune ca filmul este ridicol si spectaculos in acelasi timp si poate cel mai bun film acre a iesit din mana lui Luc Besson, dar avand in vedere filmele sale din ultima vreme, asta nu este neaparat un compliment. Filmul nu este unul foarte bun, dar nu am mai fost demult atat de captivat, deci ceva trebuie sa fi fost bun acolo. Pentru un scenariu care a avut nevoie de noua ani sa fie scris, ma asteptam totusi la ceva mai mult. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!