joi, 19 ianuarie 2017

Licence to Kill (1989)

Gen: Actiune, Aventura

Distributie: Timothy Dalton, Robert Davi, Carey Lowell, Talisa Soto, Anthony Zerbe

Regizor: John Glen [a mai regizat: The Point Men(2001), Chritopher Columbus: The Discovery(1992), Aces: Iron Eagle III(1992), Checkered Flag(1991), The Living Daylights(1987)]

Buget: 32.000.000 $
Incasari: 228.000.000 $

Nota Gealapa: 6.90
Metascore: 58/100


James Bond dezerteaza si pleaca sa se razbune pe un lord al drogurilordupa ce l-a torturat si i-a omorat sotia unui prieten care il capturase.

Acesta este unul din filmele cu Bond de tranzitie. Nici prea prea, nici foarte foarte. In '89 era deja ceva tehnologie disponibila pentru partea de efecte si imagine, dar acest film nu a abuzat de ea. Filmul arata si suna decent; nu pot sa ma declar impresionat. Nu prea exceleaza la nimic, dar nici nu are prea multe cususruri. Senzatia este ca Joh Glen a mers la siguranta.

Timothy Dalton nu este nici el cel mai bun Bond. Este cam fara sare si piper. prea putin credibil in aceasta ipostaza. Rolurile secundare au foat mai atractive. Robert davi ar eo interpretare chiar bunc. A fost o surpriza placut sa il vad interpretand un personaj negativ si pe tanarul Benicio del Toro.

In prim plan ies cateva cascadorii impresionante si o melodie interesanta, dar cam atat. Cred ca doar fanii James Bond ar indragi cu adevarat acest film. In afara de ei, tuturor li se va parea prea lung, pentru ritmul si tipul de actiune propus.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!