duminică, 8 ianuarie 2017

Joker Game (2015)

Gen: Thriller

Distributie: Kazuya Kamenashi, Yȗsuke Iseya, Kyoko Fukada, Richard Shelton, Jasper Bagg

Regizor: Yȗ Irie [a mai regizat: Confession of Murder(2017), The Sun(2016), Hibi Rock: Puke Afro and the Pop Star(2014), Brutus' Heart(2011), Ringing in Their Ears(2011)]

Premii:
- Most Popular Film, Nikkan Sports Film Awards, 2015

Nota Gealapa: 3.65

In Japonia, locotenent-colonelul Yuki recomanda infiintarea scolii pentru spioni "D Kikan".

Stiu ca japonezii se pricep sa faca filme, dar asta este o copie ieftina a unui James Bond din anii '90. Coloana sonora este oribila, povestea foarte slaba si cinematografia stangace. Am aflat cu ocazia asta cum arata un film asiatic de mana a doua. In afara de cateva cascadorii nu am remarcat nimic care sa ma impresioneze, ba chiar as spune ca sunt dezamagit de cat de neclar este acest film.

Distributia nu este chiar rea. Am recunoscut cateva fete din alte filme din partea aia de lume, dar de data asta si actorii au fost in nota filmului. Au exagerat chiar si cu stilul de interpretare japonez. Ma uitam la un film cu spioni si aveam impresia ca vad unul cu samurai. Cel ami rau aspect dintre toate a fost insa partea europeana de distributie. Actorii acre intruchipau personaje britanice sau americane au fost pur si simplu odiosi.

Intirga si personajele sunt foarte superficial si reprezinta doar un pretext ieftin cativa pumni aruncati si doua-trei impuscaturi. As recomanda acesti film cuiva, doar daca are nevoie de o metoda de tortura eficienta. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!