luni, 2 ianuarie 2017

In the Heart of the Sea (2015)

Gen: Aventura, Actiune

Distributie: Chris Hemsworth, Cillian Murphy, Brendan Gleeson, Benjamin Walker, Ben Whishaw

Regizor: Ron Howard [a mai regizat: Inferno(2016), The Beatles: Eight Days a Week - The Touring Years(2016), Made in America(2013), Rush(2013), The Dilemma(2011)]

Buget: 100.000.000 $
Incasari: 188.000.000 $

Premii:
- Truly Moving Picture Award, Heartland Film, 2015

Nota Gealapa: 7.35
Metascore: 47/100

Povestea unui vas de vanat balene din New England, care a fost scufundat de o balena uriasa in 1820, o experienta care ulterior a inspirat romanul Moby-Dick.

Cateodata povestile vechi sunt cele mai bune. Aceasta este cu adevarat o epopee si ne propune o calatorie fascinanta, plina de emotie si dramatism. Cinematografia este superba, muzica excelenta si costumele foarte reusite. Efectele arata si ele foarte bine. Cred ca filmul este putin subapreciat pentru ca se concentreaza mai putin pe lupta cu "monstrul", ci mai degraba pe lupta oamenilor pentru supravietuire, dar pentru mine tocmai de aceea a functionat.

Distributia este si ea la inaltime. Chris Hemsworth arata foarte barbat in acest film si produce un personaj extrem de credibil. Si celelalte interpretari sunt bune, dar el a reusit sa iasa in evidenta si sa fure putin lumina reflectoarelor. Spre norocul lui a avut parte de un personaj care il face pe Thor sa para un baietel.

Faptul ca la baza romanului si implicit a filmului stau fapte reale, face povestea chiar mai puternica. Cumva numele lui Ron Howard era o garantie ca acest film nu va fi slab. Este un regizor din mana caruia au iesit destule filme bune. As spune ca a fost pus in umbra doar de scenaristii sai, acre au produs dialoguri foarte bune pentru personaje, fara sa ii forteze prea tare pe actori. Nu va faceti impresia ca vazand acest film ati "citit" si cartea, pentru ca este destul de departe de aceasta si detalii importante sunt omise. Acest film ar trebui sa va determine sa o cititi. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!