duminică, 29 ianuarie 2017

On Her Majesty's Secret Service (1969)

Gen: Actiune, Thriller

Distributie: Geoge Lazenby, Diana Rigg, Telly Savalas, Gabriele Ferzetti, Ilse Steppat

Regizor: Peter R. Hunt [a mai regizat: Eyes of a Witness(1991), Assassination(1987), Hyper Sapien: People from Antoher Star(1986), Wilde Geese II(1985), Death Hunt(1987)]

Buget: 7.000.000 $
Incasari: 115.000.000 $

Nota Gealapa: 7
Metascore: 61/100


James Bond o cucereste pe fata unui mafiot si lucreaza sub acoperire pentru a descoperi adevarul despre studiul lui Blofeld asupra alergiilor, desfasurat in Alpii elvetieni si care implica femei frumoase din intreaga lume.

Acesta este un film de tranzitie, desi nu asta a fost dorinta initiala. Nu este rau deloc. Are o intriga in linia celorlalte filme ale seriei, dar povestea este cursiva, aplpitanta si finalul este unul indraznet si total atipic. In lipsa thnoligiei, se compenseaza o o sumedenie de cascadorii foarte reusite.

In rolul principal apare de aceasta data novicele George Lazenby, care in ciuda lipsei sale de experienta are o prestatie decenta. Cum s-a vazut pe platou acesta si-a luat lumea in cap si s-a certat cu toata lumea de la colegi la regizor. In ciuda acestor neintelegeri, producatorii au vrut sa il pastreze in continuare, dar sfatuit prost de impresarul sau, acesta a demisionat, devenind poate singurul James Bond pe care nu si-l aminteste nimeni. Tot din cauza plecarii sale, urmatorul film a trebuit sa o ia de la capat, neputand continua firul epic de finalul acestui film.

Criticii nu au primit cu prea multe laude acest film, dar este unul dintre cele mai apreciate de catre fani si este pacat ca Lazenby nu a fost un tip mai realist, pentru ca avea potentialul de a fi unul dintre cei mai de succes protagonisti ai seriei. Cinematografia arata foarte bine si tot filmul are o aura cool in jurul sau.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!