marți, 17 ianuarie 2017

Lock, Stock and Two Smoking Barrels (1998)

Gen: Comedie

Distributie: Jason Flemyng, Dexter Fletcher, Nick Moran, Jason Statham, Steven Mackintosh

Regizor: Guy Ritchie [a mai regizat: The Man from U.N.C.L.E.(2015), Sherlock Holmes: Game of Shadows(2011), Sherlock Holmes(2009), RocknRolla(2008), Suspect(2007)]

Buget: 960.000 £
Incasari: 17.000.000 $

Filmul a obtinut 13 premii, printre care:
- Audience Award, BAFTA Awards, 1999
- Best Comedy Film, British Comedy Awards, 1998
- For the Film Making the Most of Resources Within a Limited Budget, British Independent Film Awards, 1998
- Funniest Movie, Csapnivalo Awards, 2000
- Best Motion Picture, Edgar Allan poe Awards, 2000

Nota Gealapa: 8.35
Metascore: 66/100

Un joc de carti aranjat in Londra, face sa se infrunte patru prieteni, golani, traficanti de droguri, gangsteri, camatari, intr-o serie de evenimente neasteptate, a caror miza sunt banii, drogurile si doua pusti antice.

Cred ca producatorii acestui film sunt scotieni, pentru ca este incredibil cat de putini bani au cheltuit pentru acest film. Cu toate astea avem in fata o mica opera de arta. Filmul este proaspat, palpitant si amuzant. Intriga nu este cea mai originala, dar deznodamantul si felul in care rasturnarile de situatie se succed il fac al naibii de bun.

Distributia este siea buna si ofera nume importante ale cinematografiei britanice, nu atat pentru interpretarile lor memorabile, cat pentru credibilitatea pe care au castigat-o de-a lungul vremii in roluri de baieti rai, lucru care se impunea pentru un asemenea film. Pana si Sting pare dur aici si este si primul film al lui Vinnie Jones.

Filmul este un fel de comedie neagra intesata cu actiune. iar ultimele 30 de minute sunt pur si simplu nebune. Ritumul este alert si adrenalina creste. Poate ca filmul nu este pentru toata lumea , dsar daca savurati din cand in cand o paleta mai neagra de culori, acest film este exact ce va trebuie. Nu stiu cata lume a auzit si vazut acest film, dar nu trebuie ratat. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!