duminică, 8 ianuarie 2017

Journey 2: The Mysterious Island (2012)

Gen: Aventura, Actiune, Comedie

Distributie: Josh Hutcherson, Dwayne Johnson, Michael Caine, Luis Guzmán, Vanessa Hudgens

Regizor: Brad Peyton [a mai regizat: Incarnate(2016), San Andreas(2015), Cats & Dogs: The Revenge of Kitty Galore(2010)]

Buget: 79.000.000 $
Incasari: 700.000.000 $

Premii:
- Film Music, BMI Film & TV Awards, 2012
- Favorite Male Butt Kicker (Dwayne Johnson), Kids' Choice Awards, USA 2013
- International Film Music Award, SOCAN Awards, 2016
- Domestic Feature Film Award, SOCAN Awards, 2012

Nota Gealapa: 6.50
Metascore: 41/100

Sean Anderson face echipa cu tatal lui vitreg in incercarea de a-si gasi bunicul, care este disparut pe o insula mitologica.

Avem in fata unul din cazurile rare in care un sequel este mai bun decat primul film al unei serii si o sa ajung mai tarziu putin la motivul pentru care cred eu ca se intampla asta. Filmul arata exact la fel ca primul si are probleme cu propria logica, tot la fel ca primul. Este un fel de Codul lui Da Vinci pentru copii, doar ca nu la fel de bun. Suna si arata excelent din punct de vedere grafic, dar superficialitatea cu acre Brad Peyton a trecut peste unele detalii il face sa nu fie decat un film de duzina.

Distributia a suferit o schimbare majora, care cred eu ca face filmul ami bun decat primul: Dwayne Johnson l-a inlocuit pe Brendan Fraser. The Rock este mai bun decat Fraser in orice rol la orice ora si asta se vede. Si celelalte nume noi aduc plus-valoare. Ma refer la Luis Guzmán si vanessa Hudgens.

Daca ati ratat primul film, nu este nevoie sa il vedeti ca sa il intelegeti pe acesta. Legaturile dintre cele doua sunt destul de sumare. Eu cred ca si-a atins obiectivul si este un film numai bun de vazut cu familia. Urmeaza si un al treilea film al francizei, care probabil va fi in aceeasi nota: cat de cat distractiv, dar fara un fir logic clar. Oricum ar fi, eu astept sa il vad.

 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!