joi, 5 ianuarie 2017

Friend Request (2016)

Gen: Thriller

Distributie: Alycia Debnam-Carey, William Moseley, Connor Paolo, Brit Morgan, Brooke Markham

Regizor: Simon Verhoeven [a mai regizat: Wilkommen bei den Hartmanns(2016), Men in the City 2(2011), Men in the City(2009), 100 Pro(2001)]

Nota Gealapa: 5.85

Dupa ce o studenta se imprieteneste online cu o fata misterioasa, ajunge sa lupte impotriva unei prezente demonice, care vrea sa o faca sa se simta singura omorandu-i cei mai apropiati prieteni.

Era doar o chestiune de timp pana cand preocuparile noastre moderne sa fie incluse in astfel de filme. Tentativa este originala si laudabila, dar rezultatul este departe de a fi un succes. Este o abordare interesanta. Exista tensiune, dar nu pot sa spun ca m-am speriat vreun moment, sau ca acest film ma va bantui in perioada urmatoare. Subiectul este modern, dar tehnologia folosita in realizarea filmului pare invechita, iar putinele efecte sunt destul de slabute.

Distributia este una clasica pentru un horror de mana a doua, adica tineri cvasi-anonimi dornici de afirmare. Din pacate pentru actorii acestui film, nici unul nu a avut vreo prestatie de luat in seama. Senzatia a fost ca toti si-au suprainterpretat partiturile, in incercarea aproape disperata de a se face remarcati.

Inceputul filmului a fost promitator, relativ original, dar a doua jumatate , cea care trebuia sa inghete inima in spectatori a fost extrem de plata, cu cateva tentative de sperieturi previzibile si cu unul din cele doua deznodamanturi clasice ale filmelor horror. Poate fi o optiune care sa alunge plictiseala intr-o seara, dar nu cred ca va face parte din colectia cuiva de filme. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!