sâmbătă, 14 ianuarie 2017

Jumper (2008)

Gen: Aventura, Actiune, SF

Distributie: Hayden Christensen, Samuel L. Jackson, Jamie Bell, Rachel Bilson, Diane Lane

Regizor: Doug Liman [a mai regizat: Reckoning with Torture(2016), Edge of Tomorrow(2014), Fair Game(2010), Mr. & Mrs. Smith(2005), The Bourne Identity(2002)]

Buget: 85.000.000 $
Incasari: 520.000.000 $

Premii:
- Choice Movie Actress: Action Adventure (Rachel Bilson), Teen Choice Awards, 2008

Nota Gealapa: 6.75
Metascore: 35/100

Un adolescent cu capacitatea de a se teleporta se trezeste in mijlocul unui razboi antic intre cei asemenea lui si cei care incearca sa ii extermine.

Cred ca principala problema a filmului este durata prea mica. propune cateva concepte interesante, dar nu a existat timp suficient pentru ca personajele si unele actiuni sa fie explicate si dezvoltate suficient. te lasa sa ghicesti destul de mult. Din punct de vedere tehnic arata destul de bine, dar fara o poveste solida in sparte se pierde mult potential. Ramane un film pentru adolescente aflate la pubertate si cam atat.

Distributia este asa si asa. In afara de Samuel L. Jackson nu prea mai sunt alte nume cu adevarat importante si nimeni, nici macar el, nu a oferit vreo interpretare demna de tinut minte. Era si greu cu un scenariu mediocru. ba chiar as spune ca prestatia protagonistului, Hayden Christiansen a fost cam slabuta. Este pacat si am impresia ca parte din actori au fost inselati sa creada ca iau parte la un proiect bun, asa cum s-a intamplat si cu foarte multi spectatori platitori.

Deznodamantul a lasat destul loc pentru un sewuel, dar daca in opt ani acesta nu a aparut, mi-e greu sa cred ca va mai aparea vreodata si asta ne spune destule. Daca vreti sa vedeti acest film nu va ramane decat sa va luati un castron de popcorn si sa va bucurati de efectele speciale, pentru ca sunt singurl lucru bun din film. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!