miercuri, 4 ianuarie 2017

Intolerable Cruelty (2003)

Gen: Comedie, Romantic, Crima

Distributie: George Clooney, Catherine Zeta-Jones, Billy Bob Thornton, Geoffrey Rush, Cedric the Entertainer

Regizor: Joel Coen [a mai regizat: Hail, Caesar!(2016), Inside Llewyn Davis(2013), True Grit(2010), A Serious Man(2009), Burn After Reading(2008)]

Buget: 60.000.000 $
Incasari: 260.000.000 $

Nota Gealapa: 6.45
Metascore: 71/100

O materialista frumoasa isi masoara istetimea cu un avocat de divorturi, care este din ce in ce mai atras de ea.

O poveste banala, dar hiperbolizata, despre dragostea adevarata, care pana la urma iese la suprafata. Este asa si asa. Nu pot sa spun nici ca m-a impresionat cu ceva acest film, dar nici foarte multe aspecte negative nu sunt. Filmul arata bine, este usor amuzantsi are happy-endul pe care il asteapta toata lumea.

Distributia impresioneaza prin multitudinea de nume mari, atipic pentru o comedie romantica. Cei doi protagonisti sunt George Clooney si Catherine Zeta-Jones, ambii cu interpretari bunicele si cu o chimie buna intre ei. As spune totusi ca sarea si piperul sunt date de rolurile secundare, adica de Geoffrey Rush sau Paul Adelstein.

Nu va asteptati sa radeti in hohote. Mai degraba veti chicoti putin snob si pretentios dupa chipul si asemanarea lui george Clooney. Este posibil ca unora sa le placa la nebuinie, iar altora sa le displaca profund, asa ca daca alegeti sa il vedeti este ca o loterie.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!