marți, 3 ianuarie 2017

John Wick (2014)

Gen: Actiune, Thriller

Distributie: Keanu Reeves, Michael Nyqvist, Alfie Allen, Willem Dafoe, Dean Winters

Regizor: Chad Stahelski [aflat la prima experienta ca regizor]

Buget: 20.000.000 $
Incasari: 212.000.000 $

Premii:
- Biggest Surprise of the Year, Golden Schmoes Awards, 2014
- Best Action Movie, IGN Summer Movie Awards, 2014
- Best Fight,Wordl Stunt Awards, 2015

Nota Gealapa: 7.30
Metascore: 68/100

Un fost asasin se reactiveaza pentru a se razbuna pe gangsterii care i-au luat totul.

Acest film este o mare surpriza. Nu ma asteptam sa fie asa de bun. Dupa un inceput greoi, care nu prevestea nimic bun, a urmat o cursa infernala plina de actiune pana la final. Fara sa fie un film scump, in comparatie cu alte filme, arata impecabil si pulsul ramane ridicat in permanenta. Nu va asteptati sa va dea pe spate din punct de vedere intelectual, filmul este doar despre actiune si nimic mai mult.

Distributia poate parea mediocra la prima vedere, dar nu va grabiti sa judecati. pe anga cativa actori aproape pensionari in roluri marunte, protagonistul este Keanu Reeves, care cu aceasta ocazie isi face o revenire  spectaculoasa, cand cariera lui o luase cumva la vale. Mai nemilos ca niciodata si cu miscari semnatura personala, ne arata ca este din nou capabil sa provoace cosmaruri.

Practic ce face Liam neeson in Taken pentru fiica-sa, Reeves face aici pentru un caine. Cam asta este intriga pe scurt, iar filmul livreaza tot ce ai nevoie: impuscaturi, cascadorii, un personaj principal cu care poti empatiza si haos pur. Scenariul este foarte bun si asta pentru ca nu prea ofera dialoguri. Daca ar fi fost prea multe cuvinte era posibil sa se strice totul. Singurul lucru negativ la acest film sunt personajele negative, mult prea fade pentru a conta si deloc originale. Oricum ar fi trebuie sa il vedeti. Trailer:

 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!