miercuri, 4 ianuarie 2017

Just Like Heaven (2005)

Gen: Romantic, Comedie

Distributie: Reese Witherspoon, Mark Ruffalo, Donal Logue, Dina Spybey-Waters, Ben Shenkman

Regizor: Mark Waters [a mai regizat: Bad Santa 2(2016), Salem Rogers(2015), Cheerleader Death Squad(2015), Vampire Academy(2014), Mr. popper's Penguins(2011)]

Buget: 58.00.000 $
Incasari: 163.100.000

Premii:
- Movies - Choice Chick Flick, Teen Choice Awards, 2016

Nota Gealapa: 7.25
Metascore: 47/100

Un arhitect singuratic de spiritul unei femei frumoase care a locuit in apartamentul lui.

Una dintre cele mai scumpe comedii romantice si nu as spune ca banii au fost cheltuiti chiar eficient. Efectele vizuale nu sunt deloc convingatoare si nici nu mi-am dat seama ce ar fi putut costa atat de multi bani. Din fericire, filmul beneficiaza de o intriga interseanta si relativ originala, dar si de un scenaru bun, cu dialoguri interesante. Este curios ca desi deznodamantul este previzibil dupa primele zece minute, calatoria pana acolo mentine filmul interesant.

Distributia este in regula, dar ma duce cu gandul la anii '90. Atat Mark Ruffalo, cat mai ales Reese Whiterspoon sunt actori al caror varf de cariera se intampla acum 15-20 de ani. Interpretarile lor au fost in regula, au avut o chimie ok si au fost atat de credibili cat se putea pentru o poveste de dragoste intre un om si o fantoma.

Este fara doar si poate un film pentru femei. Va fi greu pentru un barbat sa il gaseasca pe placul lui sau sa opteze pentru el la un moment dat. Daca va incumetati totusi, aveti rabdare pana in a doua jumatate a filmului, care este mult mai buna decat prima parte, iar daca veti avea rabdare pana la final o sa aveti parte de un happy ending ca in cartile cu povesti din copilarie. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!