marți, 3 ianuarie 2017

Joshy (2016)

Gen: Comedie

Distributie: Thomas Middleditch, Adam Pally, Alex Ross Perry, Nick Kroll, Brett Gelman

Regizor: Jeff Baena [a mai regizat: Life After Beth(2014)]

Nota Gealapa: 5.95

Metascore: 62/100

Dupa ce logodna lui se termina brusc, Joshy impreuna cu cativa prieteni decid sa profite de ceea ce trebuia sa fie petrecerea burlacilor in Ojai, California. In incercarea de a-l ajuta pe Joshy sa treaca peste evenimentele recente, baietii transforma petrecerea intr-un weekend nebun cu droguri, bautura, depracave si jacuzziuri.

Una din cele mai deprimante comedii pe care le-am vazut.Sigur, snut destule scene amuzante, dar intriga, foarte originala de altfel, te predispune la o stare de depresie. Un film foarte ieftin, acre nu arata cine stie ce, dar un scenariu interesant cu dialoguri destul de captivante. Pacat ca te face sa te simti vinovat pentru fiecare zambet, pe care tot el ti-l produce.

Cand cel mai mare nume din distributie este Nick Kroll, iti poti da seama ca nu esti pe cale sa vezi vreo capodopera. restatia celui amintit mai devreme a fost chiar bunicica, cum prestatii decente au avut si ceilalti protagonisti, dar au existat si momente de stangacie din acest punct de vedere.

Despre ce mi s-a parut mie ca este acest film? Despre cum barbatii evita sa discute, chiar si intre ei, problemele importante si sunt dispusi sa faca orice ca sa evite asta pana in ultima clipa posibila. Este unul din filmele alea vorbarete, pentru ca nu si-au permis altceva decat vorbe, dar as spune ca Regizorul Jeff baena a reusit sa creeze o lume mai aproape de realiate, mai degraba decat de cea pe care ne-o dorim.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!