duminică, 15 ianuarie 2017

Jessabelle (2014)

Gen: Horror, Thriller

Distributie: Sarah Snook, Mark Webber, Joelle Carter, David Andrews, Ana de la Reguera

Regizor: Kevin Greutert [a mai regizat: Visions(2015), Saw 3D: The Final Chapter(2010), Saw VI(2009)]

Nota Gealapa: 6.05
Metascore: 37/100

Cand se intarce in casa din Louisiana in acre a copilarit, pentru a se recupera dupa un accident, Jessabelle trebuie sa infrunte un spirit furios care o astepta sa se intoarca si care nu are nici o intentie sa o lase sa scape.

 Un proiect interesant. Din pacate partile bune, alterneaza cu cliseele, iar acestea din urma sunt mult mai numeroase. Pe alocuri aveam impresia ca vad inca un film din seria V/H/S. Ca aspect pozitiv, trebuie sa spun ca filmul isi ascunde cu succes intentiile pana aproape de final, iar cand totul este explicat se face putina lumina si lucrurile nu mai par asa gri. La capitolul efecte vizuale, nu am vazut nimic iesit din comun si nici nu pot sa spun ca m-am speriat vreodata, lucru cam trist pentru un film horror.

Distributia nu este cine stie ce si interpretarile sunt cand de mana a doua. Cum se intampla in astfel de filme de obicei, scenariul a fost lasat in plan secund, iar asta a dus la interpretari mediocri din partea unor actori cu competente oricum limitate.

Jessabelle este departe de a fi un film perfect. Are defecte, are clisee, dar lasa si senzatia unui film onest. Nu este nimic revolutionar nici din punct de vedere al atmosferei. O casa veche si inspaimantoatoare, un orasel uitat de lume si cum se intampla de obicei in astfel de filme, magia voodoo ia prim-planul in cele din urma. Daca judecam exclusiv dupa aparitiile din ultimii ani, atunci as spune ca este peste medie si merita o vizualizare. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!